Masarnia


Kierownik zakładu: Tadeusz Pupacz

ul. 3 Maja 9e
83-330 Żukowo
tel. 58-681-85-02 (58) 681 83 04 oraz 665 886 789
fax 58-685-76-90

masarnia@gs-zukowo.pl

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP.

Do produkcji naszych wyrobów używamy wyłącznie mięsa najwyższej jakości, tradycyjnych składników i przypraw naturalnych.

NASZE WYROBY NIE ZAWIERAJĄ MDM 

(MIĘSA MECHANICZNIE ODKOSTNIONEGO)!!!  

Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor.

Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie godzinach naszym transportem.




Dyplom  "BLIŻEJ NATURY"

23

maj2024

Dyplom "BLIŻEJ NATURY"

Szanowni Państwo, miło na przekazać, że 14 maja 2024r. WĘDZONKA TRADYCYJNA z naszej masarni zajęła II MIEJSCE w Konkursie "To mi smakuje eksperci rekomendują" w kategorii "BLIŻEJ NATURY", czyli produktów naturalnych, o wyjątkowym smaku tradycyjnych wyrobów mięsnych. Nagrodę odbierał Tadeusz Pupacz - kierownika masarni
MASARNIA

19

maj2023

MASARNIA

Miło nam poinformować Konsumentów naszych Wyrobów Żukowskich o uzyskaniu tytułów "PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI" przez Metkę Przodkowską i Kiełbasę Przodkowską Grillową Extra. Dyplom przyznania tych wyróżnień z rąk Przedstawiciela Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Patrona Konkursu - odebrał Kierownik masarni Tadeusz Pupacz.
Zarząd Rzemiosła Polskiego

31

maj2022

Zarząd Rzemiosła Polskiego

Miło nam poinformować Państwa o nadaniu przez Zarząd Rzemiosła Polskiego kierownikowi masarni Gminnej Spółdzielni ,,Samopomoc Chłopska''  w Żukowie - Panu Tadeuszowi Pupaczowi - najwyższego wyróżnienia Odznaki Honorowej ,,SZABLI KILIŃSKIEGO''. Odznakę i Szablę przekazano 27 maja 2022 r. podczas Pomorskiej Gali Rzemiosła. GRATULUJEMY MISTRZU TADEUSZU !!!
PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

20

maj2022

PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

Z radością informujemy Państwa  o uzyskaniu tytułów ?PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI? dla: Szynki Rzeźnika Jak Dawniej, Polskiej Pieczonej i Zylcu Domowego. Te wyróżnienia zostały nadane w Konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie. Dyplom uznania Produkty Najwyższej Jakości z rąk Ministra Kułakowskiego odebrał kierownik masarni Tadeusz Pupacz.